Tuesday, February 8, 2011

salam perkenalan.....

Assalamualaikum....ade org kate,kata2 aluan...ade org kate,salam perkenalan,ade org kate,pengenalan,ade org kate,muqaddimah...xkisahlah ape org nk kate,tp,maksud die lebih kurang je...xkenal,maka xcinta..so,jomlah kenal2 dulu...aku lebih suka membahasakan diri aku ni "aku"...so,aku bahasakan dri aku ni "aku" lah ye...tgk org lain ade blog,aku pun saje la suke2 nk ade blog...bleh jgk aku meluahkan ape yg aku rase nk luahkn kt sni kn..nk luahkn kat awek,aku ni awek pun xdak...nk kte xhensem,ade jgk yg kte aku ni hnsem,kiut pe ade jgk...ade lak yg kte muke aku ni mcm ahli band Shiela On 7..spe ntah nme die...mcm ND Lala pun de gk org kate..mcm rosyam not pun ade jgk...aku pun pelik...xkisahlah..aku tetap aku...well,aku wat blog ni mse ptg tdi..ade la dlm pkul 6lbih..sje la kn..boring2...sambil tgu mse nk mndi,smbil tgk tv...mlm aku nk gi training plak...sambil2 tu,akal aku berkata,klw wat blog ok jgk ni...so,aku pun dgn senang hati,merajinkan jari jemari aku untuk mewujudkan blog aku sendiri..dan oleh kerana aku ni berdarah hijau kuning(orang kedah la tu),aku pun wat background blog aku ni dgn gmbar kedah...ade la skit2 tema kedah tu kan..dgn warna hijau kuning die tu...aku wat petang tdi,aku taip post ni mse lpas aku balik dri training...sje lepak2 kt dlm rumah ni..padahal belambak lagi keje yg menunggu aku utk disiapkan...jap lgi la aku start wat..lgi pun sok aku xde klas...bleh la aku siapkn esemen aku tu...erm..tu je la kot untuk first time post ni..lpas ni klw de ppe lgi,aku post lagi ok...spe yg sudi jdi follower tu,terima kasih lah..InsyaAllah,aku akn follow korg pnye blog jgk...ok la..aku nk menyetelkan esemen aku dlu ok...~JuStiCe iN LifE~

No comments:

Post a Comment